Нерестова активність у щуки починається за температури води 3-5°C. Зробити перерву у вилові необхідно для відновлення популяцій цього виду прісноводних хижаків.
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів рекомендує суб'єктам господарювання вживати заходи щодо організації та дотримання профілактичних протиепідемічних, санітарно- гігієнічних заходів на об'єктах сфери виробництва харчової продукції та сфери обслуговування населення (виробничої та особистої гігієни працівників з використанням миючих, дезінфікуючих засобів відповідно до їх застосування та технологічних процесів зберігання, під час виготовлення харчової продукції, готових страв тощо). Аналіз санітарно епідемічної ситуації в України за 7 місяців 2023 року
Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності